Kamu

Öğretmenlik bölümlerinden mezun olanlar dikkat, başvuru yapabilirsiniz: Kıyı Emniyeti büro memuru alacak!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü büro memuru alımı yapacak. Verilen ilanda başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin Matematik Öğretmenliği, Fizik Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği ve Sosyoloji bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olması gerektiği bildirildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden büro memuru kadrosu için personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre adayların en geç bugün içerisinde İŞKUR üzerinden başvuru yapması gerekiyor. İlanda, adaylardan KPSSP3 60 puan istendi.

TAHSİLİ: Üniversitelerin Matematik Öğretmenliği, Fizik Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği ve Sosyoloji bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

ARANILAN DİĞER ŞARTLAR:

Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek,
MS Office programlarını iyi derecede bilmek,
İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

AÇIKLAMA :

Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanarak yapılacak) sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin “Kurumdan İşçi Talebinde Bulunma” başlıklı 6’ncı maddesinin 3’üncü fıkrası kapsamında il düzeyinde (İSTANBUL) karşılanacaktır.

Başvuran adaylardan, işe girmeye hak kazanan adaylar hakkında yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu gelmesi halinde işbaşı yaptırılacaktır.

Bu kapsamda işe başlayacak aday Kuruluşun öngördüğü yerde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.

Bu kapsamda işe girmeye hak kazanan adaylar İSTANBUL ilinde istihdam edilecektir.

Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.