Editörün SeçtikleriKamuManşetPersonel Alımı

Kamuda işe girmek isteyenler dikkat! Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı: Sınavsız alım yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 8 bin sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. İşe alım süreciyle ilgili detaylar Resmi Gazete’de yayımlandı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, kamu kurumlarından işe alım ilanları art arda gelmeye başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da bu kapsamda, 8 bin sözleşmeli personel alımı yapacak.

Başvurular Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Üzerinden Yapılacak

8 bin sözleşmeli personel alımı için başvurular 21 Şubat ile 11 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurular, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden e-Devlet şifresiyle yapılabilecek.

Sözleşmeli Personel Alımı Detayları

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli 8 bin personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuruların Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapılacağı duyuruldu.

Sözleşmeli personel alımına ilişkin duyurular, ilanlar ve bilgilendirmeler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın resmi internet sayfalarında veya Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresinde yayımlanacak.