GündemKütahya Haberleri

Kütahya’da feci kaza: Ölü ve yaralı var!

Kütahya’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, aynı istikamete seyir halinde ilerleyen başka bir otomobil çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda otomobil hurdaya dönerken, sürücü ve beraberindeki kişi yaralandı. Yaralılardan 1’i hayatını kaybetti.

Feci kaza, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Tavşanlı’dan Harmancık istikametine giden Ahmet Taş idaresindeki 01 NH 890 plakalı otomobil, aynı istikamete seyir halinde olan Ahmet Durgut (75) idaresindeki 16 BKZ 38 plakalı otomobile arakadan çarptı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ AĞIR YARALI

Kazada sürücü Ahmet Durgut ile araçta yolcu olarak bulunan Feride Durgut ağır yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları, ilk müdahalenin ardından Tavşanlı Doçent Doktor Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Ahmet Durgut, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken Feride Durgut’un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Diğer araç sürücüsü Ahmet Taş ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.