Editörün SeçtikleriEkonomiKamu

Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı yapacak! Kamuya memur alımı duyurusu yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen Engelli Vatandaşların Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni’nde 2 bin 392 engelli vatandaş kamuya yerleştirildi. Yapılan son atamanın ardından kamuda çalışan engelli memur sayısı 70 bini aşmış oldu.

Deprem Bölgesine 8 Bin Yeni Personel Alınacak!

Bakan Göktaş, törende yaptığı konuşmada deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerin kalitesini artırmak için yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel daha alacaklarını da müjdeledi.

“Engelli Vatandaşlarımızı İstismar Politikalarına Alet Eden Siyasete Yeter Dedik!”

Bakan Göktaş, son 22 yılda engelli vatandaşlar için devrim niteliğinde reformlar gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Biz, engelli vatandaşlarımızı onlarca yıl görmezden gelen, onları sadece istismar politikalarına alet eden siyasete ‘yeter’ dedik. Sayın Cumhurbaşkanımızın her bir vatandaşı kucaklayan, şefkat ve merhamet dolu, insanı merkeze alan siyasetiyle engelli vatandaşlarımız için pek çok yenilik yaşandı. Engelleri nedeniyle eğitim-öğretim alamayan, sokağının ötesine gidemeyen birçok insanımız artık kendisini ekonomik açıdan da sosyal açıdan da daha özgür hissediyor” ifadelerini kullandı.