Kamu

Kamu kurumuna en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

Eskişehir Teknik Üniversitesi ‘sürekli işçi’ kadrosu için personel ilanı verdi. Üniversite tarafından verilen ilanda başvuruların İŞKUR üzerinden kabul edileceği belirtildi. Peki, üniversitede çalışmak için hangi şartları sağlamak gerekiyor?

Eskişehir Teknik Üniversitesi Silahlı Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. İŞ-KUR üzerinden yapılacak alımlar ile toplamda 8 kişinin istihdamı sağlanacak. Erkek ve kadın kadrosunda yapılacak alımlarda en az lise mezunu olanların başvuru işlemlerini yapabileceği belirtildi. İlanda verilen şartları taşıyan adaylar 23 Temmuz 2020 ile 27 Temmuz 2020 tarihleri arasında başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

Başvuru Şartları:

Adayların Türkiye İş Kurumu’nda (İŞ-KUR) ilan edilen işgücü taleplerinde yayımlanan son başvuru tarihi itibariyle belirtilen bölümden mezun olmaları ve istenilen belgelere sahip olmaları gerekmektedir.

5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, ve Valiliklerce verilen “Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi” kimlik kartına sahip olmak,

Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

Başvuru yapan adaylardan erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmamak ve bu şartı taşıyan adayların ise boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakam ile kilosu arasında fark 10’dan fazla, 10’dan az olmaması gerekmektedir.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

Talepler Eskişehir il geneli düzeyinde karşılanacak olup, ilan tarihi itibariyle bu adreste ikamet edenlerin başvuruları kabul edilecektir.

Adayların vardiyalı ve dönüşümlü çalışma düzenine engel durumu olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan-sınav sürecinin her aşamasında Üniversitemizce sonlandırılabilecektir.

Diğer hususlarda ilgili mevzuat/yönetmelik hükümleri gereğine göre işlem tesis edilir.

BAŞVURU VE KURA İŞLEMLERİ

Başvuru niteliklerini sağlayan adaylar Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) internet sitesinden online olarak veya Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen başvuru yapabilir.

İlgili Yönetmelik gereğince İş-Kur tarafından Üniversitemize bildirilen başvurular arasından ilan edilen her iş kolu sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve 4 (dört) katı kadar yedek aday noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir.

Kura Çekimi 11/08/2020 Salı günü günü saat: 10.00’da Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebileceklerdir.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.