Ekonomi

Yüzde 1,59 faiz ile tüm borçlarınızdan kurtulmanız mümkün: 12 TL’ye 10 bin TL kazandıran hizmet tek tık uzağınızda!

Ekonomik şartların çeşitli faktörler çerçevesinde artan kredi ve kredi kartı kullanımı, borç batağını da beraberinde getirdi. Nakde sıkışıklıkları sebebi ile bankaların kredi ve kredi kartı hizmetlerinden medet uman ancak yine aynı sıkışıklıktan ötürü borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar, günden güne artan bir borcun altında ezilmeye başladılar. Bu durumun altından nasıl kalkacaklarının yollarını arayan vatandaşlara, Denizbank, ING Bank ve CepteTEB’ten müjdeli haber geldi. 3 özel banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerinin borçlarını, borç kapatma kredisi hizmetleri ile üsteleneceklerini bildirdi.

Denizbank Borç Kapatma Kredisi 2022

Kredi hizmetleri ile dikkat çeken bankalardan birisi olan Denizbank, borçları altında ezilen vatandaşlara borç kapatma kredisi hizmeti ile destek olacağını bildirdi. Banka, ilgili hizmetinin üst limiti ile ilgili net bir bilgi vermezken, azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,69 olarak belirledi. 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarı ise 394 TL olarak hesaplandı.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi 2022

Türkiye’nin gelişmiş bankalarından birisi olarak hizmet veren ING Bank, yeni dönemde kredi ve kredi kartı kullanımlarından ötürü borçları ödemek konusunda desteğe ihtiyacı olan müşterilerine, borç kapatma kredisi hizmeti vereceğini açıkladı. Söz konusu hizmetinin üst limitinin müşterinin bankacılık siciline göre belirleneceğini bildiren banka, azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,09 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarı ise 425 TL olarak hesaplandı.

CepteTEB Borç Kapatma Kredisi 2022

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan borç kapatma kredisi hizmetinin üst sınırının da müşteriden müşteriye göre değişiklik göstereceği bilgisi verildi. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,59 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık geri ödemesi ise 387 TL olarak hesaplandı.