Ekonomi

Türkiye Finans Katılım Bankası 355 metrekarelik arsayı, üzerinde bulunan iki katlı bina ile satışa sundu! 29 bin 264 TL ödeyen…

Türkiye Finans Katılım Bankası, Çorum ilinin Alaca ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü, ihale aracılığı ile satışa sunduğunu duyurdu.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI ÇORUM İHALESİ

Türkiye Finans Katılım Bankası anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalede Çorum ilinin Alaca ilçesinde bulunan bir arsayı, üzerindeki binası ile fiyat teklifine açtığını duyurdu. Arsanın toplam kullanım alanını 355,88 metrekare binanın toplam kullanım alanını ise 252 metrekare olarak açıklayan katılım bankası, tam hisseli satışa ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI ÇORUM İHALESİNİN AYRINTILARI

Türkiye Finans Katılım Bankası Çorum ilinde bulunan icralık gayrimenkul için düzenlemiş olduğu uygun fiyatlı ihale ile tüketicilerin ve yatırımcıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Banka, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası Çorum ilinde bulunan icralık gayrimenkul için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 620 bin TL olduğunu belirtti. Katılım bankası, söz konusu ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken tutarı ise 29 bin 264 TL olarak duyurdu.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI ÇORUM İHALESİ BAŞVURUSU

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Çorum ilinde bulunan icralık gayrimenkul için düzenlemiş olduğu uygun fiyatlı satış ihalesi, bölgeden gayrimenkul sahibi olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Vatandaşlar ilgili ihaleye nasıl katılabileceklerini araştırırlarken katılım bankasından yanıt geldi.

Türkiye Finans Katılım Bankası arsa ve bina satışını aynı anda gerçekleştirecek olduğu ihalesi için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle Intengo platformuna üye olmaları gerektiğini bildirdi. Üyelik sürecinin onaylanmasının ardından söz konusu ihale için belirlenmiş olan katılım bedelinin Intengo’nun yönlendirdiği hesaba yatırılması gerektiğini ifade eden katılım bankası, yatırım işleminin ardından sistem üzerinden online olarak fiyat teklifinin sunulabileceğini bildirdi.