Ekonomi

QNB Finansbank, Garanti BBVA ve ING Bank duyurdu: Kredi ve kredi kartı borçlarınız sıfırlanıyor! Başvuran, kazanacak!

Giderek pahalılaşan hayat şartları karşısında vatandaşların büyük bir bölümü nakit sıkıntısı yaşamaya başladı. Bu sıkışıklıklarını gidermek için bankaların kredi ve kredi kartı hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar, bu sefer de ellerinde nakit para olmadığı için borçlarını ödemekte zorlanmaya başladılar. Banka sicillerinin bozulmaması ve birden çok yere olan borçları yüzünden bölünmemek adına çareler arayan vatandaşlara, müjdeli haber geldi.

Özel bankalardan olan QNB Finansbank, ING Bank ve Garanti BBVA, bankalara kredi ve kredi kartı borcu olan vatandaşlara borç transfer kredisi hizmeti sunarak, borçlarını yapılandırmalarına ve borçların tek bir bankada toplanmasına olanak sağlayacağını açıkladı.

Garanti BBVA Borç Kapatma Kredisi 2022

Düzenlediği kampanyalar ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan Garanti BBVA, birden çok bankaya borcu olan vatandaşların cebini rahatlatacak borç kapatma kredisi hizmetini duyurdu. Banka söz konusu hizmeti için azami vade sayısını 36, aylık faiz oranını ise yüzde 2,67 olarak belirledi.

Garanti BBVA’nın borç kapatma kredisi hizmetinden 10 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşlar için aylık taksit tutarı, 466,28 TL olarak belirlendi.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi 2022

Turuncu Hesap hizmeti ile bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran ING Bank, borçları yüzünden mutsuz olan vatandaşların yüzünü güldüren borç kapatma kredisi hizmetini açıkladı. Banka söz konusu hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, aylık faiz oranını ise yüzde 2,09 olarak belirledi.

ING’nin borç kapatma kredisi hizmetinden 10 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşlar için aylık taksit tutarı,425 TL olarak belirlendi.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi 2022

QNB Finansbank da borcu olan vatandaşların cebini rahatlatacak olan borç kapatma kredisi hizmetini geliştiren bankalardan biri oldu. Banka söz konusu hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, aylık faiz oranını ise yüzde 2,20 olarak belirledi.

Finansbank’ın borç kapatma kredisi hizmetinden 10 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşlar için aylık taksit tutarı, 433,77 TL olarak belirlendi.