Ekonomi

Otobüs, uçak veya tren kullanacak olan vatandaşlar: Duyuru yapıldı, 21 gün sonra…

Otobüs, uçak veya tren ile seyahat edecek vatandaşları ilgilendiriyor. Duyuru yapıldı. 21 Gün sonra sona erecek. Bu tarihe kadar ise vatandaşlar ulaşım ve seyahat ile ilgili yapacakları harcamalardan para kazanabilecekler.

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yaptığı kampanya açıklaması ile ayın sektörünü duyurdu. Banka, Eylül ayı boyunca Ulaşım ve Seyahat sektöründen yapılacak alışverişlerde bankkart lira kazanma fırsatı sunacağını bildirdi. Söz konusu kampanya 21 gün sonra yani 30 Eylül tarihinde sona erecek.


Kampanya koşulları açıklandı:

İptal veya iade işlemlerinin olması durumunda yüklenen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Yüklenen Bankkart Liraların kullanılmış olması durumunda, kullanılan tutar kredi kartına veya hesaba borç olarak yansıtılacaktır.

Müşterinin özelliğe dahil olabilecek tüm kartlarının iptal edilip yenilenmemesi durumunda özellik iptal edilecektir.

Diğer banka POS’larından yapılan harcamalarda, POS sektör kodlarının diğer bankalar tarafından sehven farklı tanımlanmış olmasından (örneğin mobilya sektörü için tanımlanması gereken bir üye işyeri POS’unun sehven beyaz eşya sektörü için tanımlanması) ve bu nedenle Ayın Sektörü olarak belirlenen sektör avantajından yararlanılamamasından Bankamız sorumlu değildir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ayın Sektörü koşullarının tamamında değişiklik yapma ve Ayın Sektörü özelliğini durdurma hakkına sahiptir.

Ayın Sektörü özelliğinden faydalanmaya başlayabilmek için Bankkart Mobil, İnternet Şube, SMS, Müşteri İletişim Merkezi veya Şubelerimiz kanalıyla katılım sağlanması gerekmektedir.
SMS ile katılım sağlamak için Bankamızda kayıtlı cep telefonundan AYINSEKTORU yazılarak 4757’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.
Bankkart Mobil uygulamasından Bankkart Dünyasındaki “Ayın Sektörü” menüsünden özelliğe katılınabilir.

Bir müşterinin ayın sektörü özelliğine bir kez katılması yeterlidir. Katılım, asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilecektir.

Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı uygulaması ile ilgili ay için belirlenen sektörlerden tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri işlemlerden %5 ek Bankkart Lira kazanılabilecektir.
Bir müşterinin bir takvim ayı boyunca kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 40 TL ile sınırlıdır.

Bankkart’ın kredi kartı uygulamasına bağlı ek ve sanal kartlar ile yapılan işlemler ve kartlı mobil temassız ödemeler de asıl kart harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kazanımı, özelliğe katılım sağlandıktan sonra gerçekleşen alışveriş işlemleri için geçerlidir.

Bankkart Lira kullanımı, ön provizyon, iptal, iade, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme ve para transfer işlemleri ek Bankkart Lira kazanımı kapsamında değerlendirilmemektedir.

Bankkart Ücretsiz, Bankkart Business ve Bankkart Başak ürünleri ile yapılan işlemler Ayın Sektörü özelliği kapsamında değerlendirilmemektedir.

Ayın Sektörü özelliği kapsamında yapılan işlemlerin detaylarına, geçmiş dönem bilgilerine ve ek kazanım bilgilerine Bankkart Mobil, İnternet Şube, Müşteri İletişim Merkezi ve Şubelerimizden ulaşılabilmektedir.