Ekonomi

Öğrenciler dikkat! Karşılıksız 1200 TL burs verilecek: Süre bitmeden hemen başvurun

T3 Vakıf Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji burs programı dahilinde “Yüksele Yıldız, Eğitmen Metor ve Eğitim Desteği” ismiyle burs yardımı gerçekleştirilecek.

Toplamda 2 bin öğrenciye aylık bin 200 TL’ye kadar burs yardımı yapılacak ve bu yardımdan lise, ortaokul, lisans ve lisansüstü öğrenciler de faydalanabilecek. Verilecek olan burs ile öğrencilerin akademik kariyerleri ve gelişimlerine katkı sağlanması hedeflenecek. Her bir burs programı için özel başvuru şartları yer alıyor. 4 senelik lisans bölümünde okuyan öğrenciler için hangi kriterlerde başvuru alınacağı netleşti. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar resmi web sayfası üzerinden detaylı olarak bilgi elde edebilir.

Peki Bayraktar Milli Teknoloji Bursu için başvuru nasıl yapılır? Geri ödemesiz olarak öğrencilere verilecek 1200 TL’lik bursa ilişkin tüm başvuru detayları…

Bayraktar Milli Teknoloji Burs Başvuruları başvuru tarihi…

Üniversitelerin lisans ve lisansüstü eğitiminde olan öğrencilere dair burs başvuruları 30 Kasım Salı gününde bitecek. Burs için ayrılmış olan kontenjan 400 ile sınırlı ve burs almaya hak kazananlara 10 ay süresince 1.200 TL’lik burs verilecek.

Hangi bölümlerde okuyanlar başvurabilecek?

Müracaatta bulunmak isteyen adayların aşağıdaki başvuru şartlarını taşıması gerekli:

Aşağıdaki bölümlerden Deneyap Teknoloji Atolyelerinin bulunduğu şehirlerdeki üniversitelerde eğitim gören öğrenciler burstan faydalanabiliyor. Bölümler şunlar:

  • Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü
  • Sosyoloji
  • Psikoloji
  • Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
  • Mühendislik

Burs başvurusu nasıl yapılır?

Özdemir Bayrak Milli Teknoloji burs başvurusu dahilinde yapılacak olan burs başvuruları internetten yapılacak. Adayların bir belge veyahut bilgiyle müracaat etmesine gerek yoktur. Başvuru yapmak isteyen adayların buradan başvuru sayfasına ve detaylı bilgilere ulaşması gerekiyor.