Magazin

Merakla bekleniyordu: Erşan Kuneri dizisi izleyici karşısına çıktı!

Merakla beklenen Erşan Kuneri dizisi bugünden itibaren izleyici karşısına çıktı. Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlendiği Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs bugünden itibaren dijital platform Netflix’te izleyiciyle buluştu. Dizinin oyuncuları ve konusu merak edilmeye başladı. Peki, Erşan Kuneri dizisi oyuncuları kimler ve konusu ne?

Erşan Kuneri dizisi Netflix’te izleyiciyle buluştu. Cem Yılmaz’ın merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri 13 Mayıs bugünden itibaren Netflix’te yayınlanmaya başladı. Yayına girmesinin ardından, Erşan Kuneri dizisi konusu ve oyuncuları internette aratılmaya başlandı.

Yönetmenliğini de üstlendiği Cem Yılmaz’ın yeni projesi Erşan Kuneri dizisinin oyuncuları ve konusu ile ilgili ayrıntılar belli oldu.

ERŞAN KUNERİ KONUSU NEDİR?

Erotik filmlerin unutulmaz yönetmeni, yapımcısı ve oyuncusu Erşan Kuneri, farklı film türlerini denemek ve pornocu yaftasından kurtulmak için kolları sıvar.

ERŞAN KUNERİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda; Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Merve Dizdar, Bülent Şakrak ve Can Yılmaz yer alıyor.