Ekonomi

Kredi borçları uykularınızı kaçırmasın: Ay sonuna kadar başvuran herkesin borcu sıfırlanacak! Borç kapatma 2022

Günlük ihtiyaçlarını karşılamak ya da hayatını idame ettirmek için bankaların kredi hizmetinden yararlanan ancak bir süredir ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakde sıkıştığı için kredi borçlarını ödeyemeyen vatandaşlara, yeni ay itibari ile müjdeli haber geldi. ING Bank, Türkiye Ekonomi Bankası ve Türkiye İş Bankası, müşterilerinin kredi borçlarını kapatmak ve bir nevi yeniden yapılandırmak için borç kapatma kredisi hizmeti sunulacağını açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası Borç Kapatma Kredisi 2022

Türkiye Ekonomi Bankası, her dönem olduğu gibi bu dönemde de gündeme uygun kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda zorlu ekonomik şartlar karşın hali hazırda geçim derdine düşmüş olan ancak bir taraftan da mevcut borçlarını ödemek zorunda olan vatandaşlara destek olmak isteyen banka, borç transferi kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan borç kapatma kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı yüzde 1,67 olarak belirlendi. Hizmetten 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri taksit tutarı, 393 TL olarak hesaplandı.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi 2022

Yeni dönemde güncel kampanyalar geliştirmeye devam eden ING Bank, hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek vatandaşların diğer bankalara olan borçlarını kapatmaları için borç transferi kredisi geliştirdiğini duyurdu. Banka söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık faiz oranını yüzde 2,14 olarak belirledi. 10 bin TL’lik kredinin aylık taksiti ise 429 TL olarak hesaplandı.

Türkiye İş Bankası Borç Kapatma Kredisi 2022

Türkiye İş Bankası da diğer iki banka gibi yeni dönemde borç kapatma kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu hizmetin azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı yüzde 1,90 olarak belirlendi. 10 bin TL’lik kredinin taksit tutarı ise 410 TL olarak hesaplandı.