Ekonomi

Kamunun katılım bankasından düşük fiyatlı gayrimenkul satışı hizmeti: Ankara’da dükkan fiyatları 330 bin TL’ye geriledi!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Ziraat Katılım Bankası, Intengo platformu üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA’DA 60 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Katılım Bankası Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa sunduğunu belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Katılım Bankası’nın platform üzerinden satışa sunmuş olduğu ilk icralık gayrimenkulün, depolu bir dükkan olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 60 metrekare olan dükkan için sunulabilecek minimum fiyat teklifi 330 bin TL olarak açıklanırken ihale kapsamında yatırılması gereken katılım bedeli 14 bin 850 TL olarak bildirildi.

ZİRAAT KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA’DA 82 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Katılım Bankası Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede de Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa sunduğunu belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Katılım Bankası’nın platform üzerinden satışa sunmuş olduğu ikinci gayrimenkulün de depolu bir dükkan olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 82 metrekare olan dükkan için sunulabilecek minimum fiyat teklifi 440 bin TL olarak açıklanırken ihale kapsamında yatırılması gereken katılım bedeli 19 bin 800 TL olarak bildirildi.

ZİRAAT KATILIM BANKASI’NDAN SAMSUN’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Katılım Bankası Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Samsun ilinin Atakum ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa sunduğunu belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Katılım Bankası’nın platform üzerinden satışa sunmuş olduğu üçüncü icralık gayrimenkulün, depolu bir dükkan olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 119 metrekare olan dükkan için sunulabilecek minimum fiyat teklifi 675 bin TL olarak açıklanırken ihale kapsamında yatırılması gereken katılım bedeli 30 bin 375 TL olarak bildirildi.