Magazin

Kaan Yıldırım ve Çağla Şikel aşk mı yaşıyor?

Hadise ile evlilik yolunda ilerleyen ilişkisini ani bir kararla sonlandıran Kaan Yıldırım’ın adı Çağla Şikel ile anılıyor. İkilinin birlikte görüldüğü iddiası sosyal medyada gündem oldu.

İlişkilerini bir dargın bir barışık yaşayan Hadise ve Kaan Yıldırım çifti, Aralık 2020’de de ayrılmıştı. İkili daha sonra tekrara barışıp kısa bir süre sonra yine ilşkilerine son vermişti.

Hadise’nin eski aşkı Kaan Yıldırım’ın adı şu sıralar Çağla Şıkel ile anılıyor. Yıldırım ve Şıkel’in dün akşam Çeşme’deki Before’de samimi bir şekilde eğlendiği iddia edildi.

Gossippasta iddiasına göre çiftin, daha önce de Korto Bar’da bir araya gelmesi aşk söylentilerine sebep oldu. Çağla’nın ise yakınlarına “Kaan arkadaşım” dediği öğrenildi.

Hadise dövmeyi sildirmedi, barışacaklar iddiası atıldı

Ayrılıklarından kısa bir süre önce Hadise koluna kendisinin ve sevgilisinin baş harflerini dövme yaptırmıştı. Tatil pozlarında ise dövmeyi sildirmemiş olması dikkatlerden kaçmadı. Bu detayın ardından yeniden barışacaklar mı sorusu akıllara geldi. Tam da bu iddia gündemdeyken ve çiftin hayranları müjdeli haberi beklerken, Çağla Şikel ve Kaan Yıldırım’ın aşk yaşadığı iddiası suları bulandırdı. Taraflardan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.