Genel

Hadise’den ayrılık sonrası kafa tatili.. Fotoğraflarda dikkat çeken dövme detayı!

Oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile ilişkisini noktalamasının ardından tatile çıkan ünlü şarkıcı Hadise’den bikinili fotoğraflar geldi. Güneşin ve denizin tadını çıkaran ünlü şarkıcı düşman çatlattı ve ayaktayım mesajı verdi.

Aradığı mutluluğu yine bulamayan Hadise, yaklaşık iki yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile yollarını ayırmıştı. Ebru Gündeş davası ile adı anılan Hadise ile ayrılığın ardından konuyla ilgili ilk açıklamayı yapan Yıldırım, “Benim üçüncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık. Ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler…” demişti.

Evlilik yolunda ilerlediği düşünülen ilişkilerine nokta koymaları hayranlarını şaşırttı. İkiliyi çok yakıştıran sevenleri barışacakları an için umut dolu paylaşımlar yapıyor. 35 yaşındaki Hadise, eski aşkının bu açıklamasından haftalar sonra tatile çıktı. Sezonu açan ünlü şarkıcı, mavi bikinisi ile objektif karşısına geçti.

Yeni fotoğraflarını 12 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Hadise’nin bir hayli neşeli olduğu görüldü. Takipçileri şarkıcının gönderisine, “Sonunda Hadise’den tatil fotoğrafları aldık” şeklinde yorumlar yaptı.

Dövmesini sildirmedi

Ayrılıklarından kısa bir süre önce Hadise koluna kendisinin ve sevgilisinin baş harflerini dövme yaptırmıştı. Tatil pozlarında ise dövmeyi sildirmemiş olması dikkatlerden kaçmadı. Bu detayın ardından yeniden barışacaklar mı sorusu akıllara geldi.