Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir’de toplu taşıma kullanacaklar DİKKAT Saat 06:00 ile 19:00 arasında DEĞİŞTİ!

Milyonlarca vatandaşın ulaşımını sağlayan İzmir Metro tarafından bugün açıklama geldi. Saat 06:00 ile 19:00 arasında değişti.

İzmir’de toplu taşıma kullanacaklar DİKKAT Saat 06:00 ile 19:00 arasında DEĞİŞTİ! – 5 Milyondan fazla nüfusu bulunan büyükşehir İzmir’de toplu taşıma kullanacaklara İzmir Metro tarafından duyuru yapıldı. İzmir Metro A.Ş. resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden açıkladı.

CUMARTESİ GÜNÜ İÇİN UYARI GELDİ

İzmir Metro’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yolcularımızın Dikkatine, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 14 Ekim 2023 Cumartesi günü yapılacak İzmir etabı süresince, Karşıyaka Tramvayı’nda 06:00 – 19:00 saatleri arasında işletim Ataşehir – Bostanlı (deniz tarafı) duraklarımız arasında gerçekleşecektir.

14 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan etkinlik için saatler belirtildi. Bu tarihlerde toplu taşıma olarak Tramvayı tercih edecek vatandaşlar için İzmir Metro tarafından saatleri ile birlikte tek tek açıklama geldi. Etkinliğe katılacak ya da yolculuk yapacak vatandaşların belirtilen tarihlere dikkat etmeleri ve ona uygun hareket etmeleri gerekiyor.

12 Ekim tarihinde yapılan duyuru için son 2 gün kaldı. Özellikle hafta sonu yoğunluğun olduğu İzmir’de toplu taşıma kullanacakların yukarıda belirtilen saatlere dikkat etmeleri vurgulandı. Karşıyaka, Bostanlı, Ataşehir güzergahlarını kullanacaklar hem toplu taşıma hem de trafik anlamında önlem almalılar.