EkonomiKamu

Garanti Bankası duyurdu: Faizsiz masrafsız 5 bin TL verilecek!

Garanti Bankası internet sitesi üzerinden duyurdu. Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden şubeye gitmeden müşteri olan vatandaşlara kampanya başlattı. Şubeye gitmeden müşteri olan vatandaşlara faizsiz ve masrafsız 5 bin TL ihtiyaç kredisi 12 ay vadeye kadar yararlanabileceği bildirildi.

GARANTİ BANKASI DUYURDU

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan müşterilerimiz faydalanabilir.

Kampanyaya katılanlar, Mobilden Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 3 gün içinde %0 faizli ve masrafsız krediye başvurabilir.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak başvurular için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir.

Kredi başvurusu Garanti BBVA müşterisi olma süreci tamamlandıktan sonra Garanti BBVA Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.

Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır

Olumlu değerlendirilerek onaylanan kredi, Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden kullanılabilir.

Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum kredi tutarı 5000 TL, maksimum vade ise 12 aydır.

Kampanyadan gerçek kişiler ve şahıs firmaları faydalanabilir. Kullanılabilecek kredi türü; gerçek kişiler için bireysel ihtiyaç kredisi, şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisidir

Temassız Müşteri olma sürecini tamamlayan Garanti BBVA müşterilerimiz, ilgili kampanyadan müşteri olduktan sonraki ilk kredi kullandırımlarında faydalanabilir.

Kredi koşullarını içeren örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Bankamızın kampanya koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talebinde bulunma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tuttuğunu belirtmek isteriz.