Kamu

Eskişehir İnönü Belediyesi ilan verdi: Personel alınacak!

Eskişehir İnönü Belediyesi personel alımı için ilan verdi. 30 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan ilana göre, başvuruların 4 Ekim 2022 tarihine kadar yapılması gerekiyor.

Eskişehir İnönü Belediyesi beden işçisi kadrosunda personel alımı yapacak. Personel alımı için ilköğretim mezunu olanlar başvuruda bulunabilecek. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

Başvuru açıklamaları:

Eskişehir İnönü ilçesinde istihdam edilmek üzere Kadın/Erkek, en az İlk Öğretim en çok Ön Lisans mezunu, İnönü ilçesinde ikamet eden, en fazla 5 ay 29 gün Beden İşçisi (Taşıma, Yükleme, Boşaltma) mesleğinde çalıştırılacak 4 kişi işe alınacaktır.

Sınav günü, saati, yeri ve sınava katılmaya hak kazanan adaylar, www.inonu.bel.tr adresinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru sayısının istihdam edilecek kadro sayısının 4 katına ulaşmaması durumunda kura çekilişi yapılmayacak olup mülakat tarihi ve yeri ile mülakata katılacakların listesi www.inonu.bel.tr web adresinden ilan edilecektir. Sözlü mülakat sonuçları ve istenen belgeler www.inonu.bel.tr web sitesinden ilan edilecektir.

İşe başvuru yapacak adayların Eskişehir ili İnönü İlçesinde ikamet etme zorunluluğu vardır.

Kura Tarihi:10.10.2022
Kura Saati : 10:00

Kura Yeri: İnönü Belediye Başkanlığı İsmet Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:116 İnönü / ESKİŞEHİR
* Kura sonuçları www.inonu.bel.tr web adresinden ilan edilecektir.