Ekonomi

Erzurum’da konut sahibi olmak isteyenler dikkat: Akbank uygun fiyatlı satılık konut dönemini başlattı! 160 metrekarelik apartman dairesi 420 bin TL!

Akbank Erzurum ilinin aynı bölgesinde bulunan üç icralık gayrimenkulü, kendi platformu Akbank Gayrimenkul üzerinden satışa çıkardığını duyurdu.

AKBANK’TAN ERZURUM’DA 160 METREKARELİK DAİRE SATIŞI!

Akbank yönetimi kendi elinde bulunan Akbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Erzurum ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü fiyat teklifine açmış olduğunu bildirdi. Banka, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Akbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkul Erzurum ilinin Yakutiye ilçesinde bulunduğu ve bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan apartman dairesinin toplam kullanım alanını 160 metrekare olarak açıklayan Akbank, ihale kapsamında daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 420 bin TL olduğunu bildirdi.

AKBANK’TAN ERZURUM’DA 116 METREKARELİK DAİRE SATIŞI!

Akbank yönetimi kendi elinde bulunan Akbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede de Erzurum ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü fiyat teklifine açmış olduğunu bildirdi. Banka, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Akbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkul Erzurum ilinin Yakutiye ilçesinde bulunduğu ve bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan apartman dairesinin toplam kullanım alanını 116 metrekare olarak açıklayan Akbank, ihale kapsamında daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 305 bin TL olduğunu bildirdi.

AKBANK’TAN ERZURUM’DA 195 METREKARELİK DAİRE SATIŞI!

Akbank yönetimi kendi elinde bulunan Akbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu son ihalede de Erzurum ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü fiyat teklifine açmış olduğunu bildirdi. Banka, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Akbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkul Erzurum ilinin Yakutiye ilçesinde bulunduğu ve bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan apartman dairesinin toplam kullanım alanını 195 metrekare olarak açıklayan Akbank, ihale kapsamında daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 775 bin TL olduğunu bildirdi.