Ekonomi

Doğal gaz faturası evine gelenler dikkat: Duyuru yapıldı!

Doğal gaz faturası evine gelenler dikkat… Vakıfbank’tan alınan son dakika bilgisine göre 30 Nisan 2022 arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatına 10 TL, toplamda 60 TL Worldpuan hediye edileceğini bildirdi.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 60 TL Worldpuan kazanabilir. Ek kart ile verilen talimatlar kampanyaya dahildir.
Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kazanılan Worldpuanlar 16 Mayıs 2022 tarihine kadar bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecektir.
Kampanyaya katılan müşterilerimizin fatura ödeme talimatını 31 Ocak 2023 tarihine kadar devam ettirmesi gerekmektedir. Belirtilen süre içinde talimatını iptal ettiren müşterilerimizden yüklenen Worldpuanlar geri alınacaktır, Worldpuan bulunmaması halinde ilgili karta borç olarak yansıtılacaktır.
Worldpuan kazanımı, sadece yeni verilen talimatlar için geçerlidir.
1 Şubat 2022 tarihi ve sonrasında (Bankamızda vadesiz hesap ve/veya kredi kartında bulunan) mevcut talimatını iptal ederek kampanya döneminde aynı abone veya telefon numarasıyla yeniden talimat veren müşterilerimiz kampanyaya dahil edilmeyecek ve Worldpuan yüklemesi yapılmayacaktır.
Aynı fatura bilgileri ile farklı müşteri kredi kartlarından iptal edilip tekrar verilen fatura talimatları da kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Otomatik fatura ödeme talimatlarının VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı, Müşteri İletişim Merkezi veya Şubelerden verilmesi gerekmektedir.
Talimatlı fatura tahsilatı sırasında, yetersiz bakiye ya da kredi kartının kullanımını engelleyen herhangi bir durum nedeni ile tahsilatı gerçekleşmeyen aboneler kampanyadan çıkarılacak, yüklenen Worldpuanlar geri alınacaktır. Bu gibi durumlarda sorumluluk sadece aboneye aittir.
Otomatik fatura ödeme talimatı verebilmek için kartın açık ve kullanıma uygun olması gerekir.
Kampanyadan sadece VakıfBank bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabilir.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.