Ekonomi

Bu devirde bu fiyatlar kaçmaz! QNB Finansbank yatırımlık tarlaları 70 bin TL’den satışa sundu!

QNB Finansbank Van, Batman ve Karabük illerinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

QNB FİNANSBANK BATMAN İHALELERİ

QNB Finansbank iş birliği yapmış olduğu Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İhalelere konu olan gayrimenkullerin Batman ilinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

  • Batman- Merkez Güneşli köyü 5950 metrekare tarla: 70 bin TL
  • Batman- Merkez Yağmurlu köyü 7237 metrekare tarla: 85 bin TL

QNB FİNANSBANK VAN İHALELERİ

QNB Finansbank iş birliği yapmış olduğu Intengo platformu üzerinden bir yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesine konu olan icralık gayrimenkulün Van ilinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank’ın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu arsanın üzerinde çiftlik de olduğunu belirten banka, Van ilinin Gürpınar ilçesinde bulunan gayrimenkulün tam hisse ile fiyat teklifine açılmış olduğunu bildirdi. Gayrimenkulün toplam kullanım alanını 3 bin 693 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 2 milyon 500 bin TL, katılım bedelini ise 125 bin TL olarak duyurdu.

QNB FİNANSBANK KARABÜK İHALELERİ

QNB Finansbank iş birliği yapmış olduğu Intengo platformu üzerinden bir yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. Bu sefer ki ihalesine konu olan icralık gayrimenkulün Karabük ilinde bulunduğunu belirten banka, ihaleye ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank’ın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün iş yeri nitelikli olduğu öğrenildi. Karabük ilinin Merkez ilçesinde bulunan iş yerinin tam hisse ile fiyat teklifine açılmış olduğunu belirten banka, iş yerinin toplam kullanım alanını 115 metrekare olarak açıkladı. İhalenin başlangıç bedeli 500 bin TL, katılım bedeli ise 25 bin TL olarak bildirildi.