Gündemİzmir Haberleri

Bamya yedi öldü! İzmir 3 yaşındaki Alya’ya ağlıyor!

Bamya yedikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki Alya Yılmaz, hayatını kaybetti. Ailesi kahrolurken, polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

İzmir Kınık’ta akşam yemeğinde bamya yedikten sonra fenalaşan 3 yaşındaki Alya Yılmaz, yaşamını yitirdi. Polis, Alya’nın ölüm nedeni araştırılıyor. Edinilen bilgiye göre; Yılmaz ailesi, geçen cumartesi akşam yemeğinde bamya yedi. Bir süre sonra baba Gökhan Yılmaz, bulantı ve kusma nedeniyle Kınık Devlet Hastanesi’ne gitti. Serum takılan Yılmaz, tedavisinin tamamlanmasının ardından eve gönderildi. İlerleyen saatlerde bu kez eşi Hülya Yılmaz ile kızı Alya Yılmaz da rahatsızlandı.

HASTANE TABURCU ETTİ

Komşu kent Manisa’nın Soma ilçesine otomobille götürülen anne ve kızı, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gece yine fenalaşan Alya Yılmaz, tekrar Soma’ya hastaneye götürüldü. Yapılan müdahalelere rağmen Alya Yılmaz kurtarılamadı. Alya Yılmaz’ın cansız bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bugün yapılan işlemler sonrası çocuğun cenazesi yakınlarına teslim edildi. Alya Yılmaz’ın annesi fenalaşırken çevredekiler acılı anneyi teselli etti. Küçük Alya bugün toprağa verildi. Polis Alya’nın ölüm nedeni araştırılıyor.