Ekonomi

Akbank 280, 290, 305, 420 Bin TL fiyatlar ile apartman daireleri satıyor!

2022 Bitmeden ev sahibi olmak isteyen vatandaşları ilgilendiriyor. Ev almak için birikim yapan vatandaşlara güzel haber verildi. Akbank 280, 290, 305, 420 Bin TL gibi fiyatlar ile ev satış ilanları yayınladı.

Uygun fiyatlı ev satın almak isteyen birçok kişi bankalar tarafından yayınlanan gayrimenkul satış ilanlarını merak ediyorlar. Akbank internet sayfası üzerinden gayrimenkul satış ilanları yayınladı. Yayınlanan ilanlara göre, 280, 290, 305, 420 Bin TL fiyatlar ile apartman dairesi satışları yapılacak. Fiyatlar gayrimenkullerin durumuna ve bulundukları konumlara göre farklılıklar gösteriyor.

Akbank başvurular hakkında şu bilgilendirmelerde bulundu:

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın Akbank Şubesi’ne başvurulması, taşınmazın Başlangıç Bedelinin %10’u tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak “AKBANK TA.Ş. GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ’nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir. Başvuru sırasında istenecek belgeler; • Gayrimenkul Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak; – Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdan fotokopisi, – Tüzel kişiler için; AKBANK TA.Ş. GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ’ni imzalayan kişinin şirket yetkilisi olduğunu gösterir en son tarihli imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi ve vergi levhası fotokopilerinin şubemize teslim edilmesi gerekmektedir.

Nasıl Teklif Verebilirim?

Şubemiz tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza Gayrimenkul Satış Yönetimi Sistemine giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz. (Müşterek teklif vermek isteyen taliplilerin her birinin, AKBANK TA.Ş. GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ’nde talep edilen bilgileri ve son satırında bulunan müşterek teklif vermede yetkili kişi ve telefon bilgilerini doldurarak yetkilendirmeleri gerekmektedir.)