Magazin

Zeynep Koçak’tan aldatma göndermelerine yanıt: “Nerede ise ilkokul aşkım diyecek kadar geçmişte kalmış…”

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan, yapımını BKM Mutfak’ın sunuculuğunu ise usta sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli televizyon projesi, bugün birçok ismin büyük bir üne kavuşmasını sağladı. Oynadıkları ve yazdıkları skeçler ile adlarını tüm Türkiye’ye duyuran isimler, bugün birbirinden farklı projelerde yer alarak popülerliklerini korumaya devam ediyorlar.

Adını Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli proje ile duyuran ve bir zamanlar birliktelik yaşayan Zeynep Koçak ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde yıllar sonra ilk kez isimlerinin yan yana anılışı ile dikkat çekti. Zeynep Koçak’ın şu an Demet Özdemir ile evlilik hazırlığında olan şarkıcı Oğuzhan Koç tarafından aldatıldığını ima etmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Zeynep Koçak gündemi meşgul eden duruma ilişkin yeni bir paylaşım yaparak olayın yanlış anlaşıldığını ifade etti.

ALDATILDIĞINI İMA ETTİĞİ DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ!

Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli projenin çekildiği dönemlerde birliktelik yaşayan ve 2 yılın sonunda yollarını ayıran Oğuzhan Koç ile Zeynep Koçak, o günden sonra hiçbir zaman bir araya gelmedi. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir soru- cevap etkinliği düzenleyerek takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Zeynep Koçak’ın Oğuzhan Koç’a gönderme yaptığı düşünüldü.

Bir takipçisinin “abla hiç aldatıldın mı?” sorusuna “Google’a sor” şeklinde yanıt veren Zeynep Koçak’ın, Koç’un Yağmur Tanrısevsin ile olan ilişkisine gönderme yaptığı düşünüldü.

JET YANIT!

Magazin gündemine bomba gibi düşen aldatılma imasından sonra Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Zeynep Koçak, verdiği cevabın sıklık ile kullandığı ifadeler olduğunu ve eski aşkı ile alakasının olmadığını ifade etti.

“GÜNDEMİ MEŞGUL ETMEYİN!”

2 gün sonra evlenecek olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un böyle şeyler ile meşgul edilmemesi gerektiğini belirten Zeynep Koçak, “nerede ise ilkokul aşkım diyecek kadar geçmişte kalmış bir ilişkiyle alakalı hiç konuşmam” satırlarına imzasını attı.