Manşet

Renault Megane E-Tech Electric Görücüye Çıktı! İşte Elektrikli Yeni Megane!

Renault’un yepyeni modeli Megane E-Tech, Münih Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. Ön siparişe açılan elektrikli model, Avrupa’da Mart 2022’de satışa sunulacak.

26 yılda dört farklı nesille yollarda olan Renualt Megane, E-Tech versiyonuyla artık elektrikli. Münih Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Megane E-Tech Electric, 60 KWh’lik ince tasarıma sahip bataryası ile 470 kilometre menzile sahip olacak. Renault Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Luca de Meo, “Yeni Megane, Renault’nun yaklaşık 10 yıl önce başlattığı elektrikli devrimi temsil ediyor. Verimlilik ve sürüş keyfinden hiçbir ödün vermeyen model, elektrikli araç teknolojisini ulaşılabilir kılarak demokratikleştiriyor. Yeni Megane, elektrikli araçların GTI’sı olarak hayal edilip ortaya çıktı.” şeklinde konuştu.

Rafale gri, schist gri, gece yarısı mavi, ateş kırmızı, diamond siyah ve buz beyaz olmak üzere altı farklı gövde rengiyle sunulacak yeni model, 440 litrelik bir bagaj hacmi ve sürüş, park ve güvenlik olmak üzere üç kategoriye ayrılan 26 farklı ADAS özelliği ile tam bir konfor aracı olarak tasarlandı.