Genel

Yasak Elma’nın başrolü Amerika’da!

Fox Tv’nin ilgiyle takip edilen yapımı Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece, rotayı Amerika’ya çevirdi. Dizinin sezon finali yapmasını fırsat bilen güzel oyuncu tatiline Amerika’da devam ediyor.

Dizilerin sırasıyla ara vermesinden sonra oyuncular da tatillerini farklı yerlerde geçirmeye devam ediyor. Yurt dışına çıkan isimlerden birisi Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece oldu. ABD’ye uçan Eda Ece, Instagram hesabından bol bol paylaşım yapıyor. Tatilini Türkiye’den çok uzakta geçiren Eda Ece’nin fotoğraflarına hayranları beğeni yağdırıyor. Oyuncu instagram hesabından New York manzaraları paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Eda Ece kimdir?

Eda Ece 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.Tam adı Eda Ece Uzunalioğlu olan güzel oyuncu Şişli Terakki Lisesisi’ni bitirdi. Yüksek öğrenimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlayan güzel oyuncu lisans eğitimini tamamladıktan sonra Sanat Tarihi üzerine dersler aldı ve bir galeride çalışmaya başladı.

Okul yıllarında tiyatro klübüne üye olan güzel oyuncu o dönem sahneye çıkmaya başladı. Sahneye koydukları bir oyunu izlemeye gelen Tümay Özokur tarafından keşfedilen oyuncu televizyon dünyasına adım atmıştır.