Magazin

Yarına Tek Bilet filminde sevişme sahneleri gündeme oturdu!

Dizi ve film izleme platformu Netflix'te yayınlanan başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger'in paylaştığı "Yarına Tek Bilet" filminde sevişme sahneleri olay oldu. Sosyal medyada gündem olan sahneler bir çok kişi tarafından beğenildi.

Netflix’te yayınlanan başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger’in paylaştığı “Yarına Tek Bilet” filminde Ankara’dan İzmir’e tren yolculuğunda bulunan iki yabancıyı anlatan filmdeki sevişme sahneleri sosyal medyada gündeme oturdu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU

Gerçek hayatta sevgili olduğu iddia edilen Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger’in, trendeki sevişmeleri sosyal medyanın gündemine girdi. Akdülger’in yine aynı platformdaki “Atiye” dizisinde Beren Saat ve Melisa Şenolsun’la sevişme sahneleriyle gündeme gelmişti.

YARINA TEK BİLET KONUSU

Film, Ankara’dan İzmir’e doğru bir yolculuk sırasında birbirine rastlayan iki yabancının romantik hikayesini konu alıyor. İkilinin sürtüşmeyle başlayan ilişkisi, birbirlerini tanıdıkça aslında geçmişe bir sünger çekmek istediklerini fark etmeleri ve kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlamalarıyla farklı bir yola evriliyor.

Metin Akdülger ve Dilan Çiçek Deniz’in Yarına Tek Bilet filmindeki sevişme sahnesi olay oldu!Metin Akdülger ve Dilan Çiçek Deniz’in Yarına Tek Bilet filmindeki sevişme sahnesi olay oldu!