Editörün SeçtikleriEkonomi

30 Nisan’a kadar başvuru yapın! 1.000 TL para iadesi yapılıyor: Kartınıza yatacak

Yapı Kredi, müşterilerini sevindirecek büyük bir kampanya duyurdu. Banka, mobil uygulama aracılığıyla kredi kartı başvurusu yapan ve belirli şartları yerine getiren müşterilere 1000 TL iade yapacak. İşte detaylar:

Yapı Kredi, mobil uygulama üzerinden müşteri olanlara özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında “YKUCAK1000” kampanya kodunu kullanarak Yapı Kredi’ye ilk kez müşteri olanlar 1000 TL iade fırsatından yararlanabilecekler.

Kampanya Şartları ve Detayları

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımını takip etmeleri gerekiyor. Ancak, bu adımı tamamlamayanlar kampanyadan faydalanamayacaklar.

Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, başvurularının değerlendirilmesi ve kartlarının onaylanması durumunda kampanyadan yararlanabilecekler. Bu aşamada, müşterilerin kampanya kodunu girmeleri gerekiyor.

Uçuşunuzda 1000 TL İade Nasıl Alınır?

Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra, kredi kartı onaylanan müşterilerin Yapı Kredi Dijital Kart’ı ile uçak bileti satın almaları gerekiyor. Ancak, bu işlemi müşteri olduktan sonraki 24 saat içinde gerçekleştirmeleri şart.

Kampanya, Türk Hava Yolları/Anadolu Jet, Pegasus Havayolları ve SunExpress üzerinden yapılacak uçak bileti alımlarında geçerli olacak.

Kampanya Katılımcılarına Ödeme Detayları

Kampanyadan yararlanan müşteriler, 1-30 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında yapılacak olan 1000 TL indirim yüklemesini aldıkları kredi kartına 10 Mayıs 2024 tarihinde görecekler. Ancak, bilet iptali durumunda, kartlarına yüklenen artı bakiye geri alınacak.