GündemTeknoloji

Whatsapp Kullananlar Dikkat! Açıklama Yapıldı

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp yeni bir duyuruda bulundu. Whatsapp yeni özelliğini paylaştı. Whatsapp uygulamasından yeni bir açıklama daha geldi. Kullanıcıların merakla beklediği özellik sonunda gerçekleşiyor. Bireysel ve grup sohbetlerinde mesajlara sadece emoji ile tepki verme özelliği geldi.

Mesajlara Sadece Tepki İle Yanıt Verilebilecek

Dünyada en çok tercih edile mesajlaşma uygulaması Whatsapp uygulaması, sık sık güncellediği yeni özellikleri ile gündeme geliyor. Whatsapp, kullanıcılarına sunduğu yeni özellikte bireysel ve grup sohbetlerinde mesajlara yalnızca emoji ile tepki verilebilecek. Bir kaç ay önce denenen özellik şimdilik sadece IOS destekli telefonlarda olsa da yakın zamanda Android destekli telefonlara da gelecek. Whatsapp, bireysel ve grup sohbetlerinde mesajlara emoji ile tepki verme özelliği ile kullanıcılar, 6 emoji arasından yalnızca bir tanesi ile bir kez tepki verebilecek. Grup yazışmalarında mesaja verilen tepkiyi herkes görebilecek. Kulanıcılar hem bireysel hem de grup sohbetlerinde diledikleri mesaja yalnızca emoji ile tepki verebilecek. Şu an sadece IOS destekli telefonlarda kullanılan özellik  Beta versiyonuna da eklendi.

Yeni Özelik 2022 Yılında Tüm Kullanıcılara Sunulacak

Özellik şimdilik hala geliştirme aşamasında olsa da emoji ile tepki verme ve verilen tepkileri görüntüleme özelliği, 2022 yılının başında Android, iOS, Web ve Masaüstü kullanıcılarının da kullanımına sunulacak.