Yaşam

Vücut Tipine Uygun Elbise Seçimi Nasıl Yapılır?

Elbise modelleri kadınlar için her daim en konforlu kıyafetlerden biridir. Yılın tüm mevsimlerinde rahatlıkla kullanılabilen elbise modelleri arasından tercih yaparken vücut tipinizi göz önünde bulundurursanız çok daha zarif ve güzel görünmeniz mümkün hale gelir. Peki, kimler elbise tercihini ne yönde yapmalı?

Mizalle.com’a göre elbise seçimi için altın kurallar!

  • Eğer boyunuzun daha uzun görünmesini istiyorsanız dikine çizgili elbise modellerini tercih edin.  Alternatif olarak desenlerin enine değil dikine bir hat çizdiği elbise modellerine yönelirseniz boyunuzun çok daha uzun görünmesini sağlamış olursunuz.

  • Eğer minyon tipli bir kadınsanız desenleri geniş olan elbise modellerini tercih edin.  Çünkü minyon tipli kadınlar için bu elbise modelleri çok daha cazip bir seçenek olabiliyor. Vücudunuzu  daha zarif göstereceğinden emin olabilirsiniz.

 

  • Armut tipi vücut yapısına sahip olan kadınlar etek bölümü kabarık olan elbise modellerini tercih etmelidir.  Bu sayede geniş kalça bölümünü gizleme imkanınız olur ve vücudunuzun daha ince görünmesini de sağlayabilirsiniz.

 

  • Eğer ince bir vücudunuz varsa bu durumda kısa etek boyuna sahip dar elbiseleri gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz. Vücudu saran elbiseler zarif vücut hatlarınızın çok daha belirgin olmasını sağlar ve daha kadınsı bir görünüm ortaya çıkabilir.

  • Belinin genişliğinden şikayet eden kadınlar için en doğru tercih düşük bel elbise modelleri oluyor.  Özellikle kemer ya da kuşak ile birlikte kullanabileceğiniz elbiselere yönelmeniz belinizin daha ince görünmesini sağlayabilir.

 

  • Bacaklarının genişliğinden ya da fazla kaslı olmasından şikayet eden kadınlar ise tahmin edebileceğiniz gibi maxi etek boyuna sahip olan elbise modellerini tercih etmeli!  Böylelikle bacaklarınızı gizlemeniz çok kolay olacak ve daha zarif görünmeniz de mümkün hale gelecek!

  • Fazla kilolarınızı gizlemek için koyu renk elbise modellerine yönelebilirsiniz. Aynı zamanda desenli elbiseleri tercih ederseniz desenlerin küçük olmasına dikkat edin.

Vücut tipinize uygun olan elbise modellerini düşük fiyatlarla satın alarak gardırobunuza daha fazla sayıda model kazandırabilirsiniz. Bunun için Mizalle.com internet sitesine tıklayabilirsiniz.  Bu sitede her vücut tipine uygun olan elbise modelleri pek çok farklı seçenek halinde beğeniye sunuluyor. Fiyatlar makul ve aynı zamanda ödeme kolaylıkları da mevcut!