Magazin

Uraz Kaygılaroğlu ünlü fenomen Mehtap Algül ile aşk mı yaşıyor?

Sefirin Kızı dizisinde rol alan ve son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Melis İşiten ile 5 yıllık evliliğini 6 ay önce tek celsede sonlandırmıştı. Boşanmalaroının ardından son zamanlarda adı sıkça duyulan Uraz Kaygılaroğlu’nun ünlü fenomen Mehtap Algül ile aşk yaşadığı iddia edildi.

MEHTAP ALGÜL’E KALBİNİ Mİ KAPTIRDI?
Melis İşiten ile iki yaşında bir kızı olduğu için dostça ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, son günlerde Sefirin Kızı’ndaki başarısından dolayı adından söz ettiriyor. Oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen yakışıklı oyuncu, gönlünü fenomen Mehtap Algül’e kaptırdı.

Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen ikili, paylaşımlarıyla kendilerini ele verdi. Ezhel’in ‘Shawty bana baksan’ şarkısını paylaşan Algül’e Kaygılaroğlu’nun “Shawty benimle misin bu akşam?” karşılığını vermesi gözden kaçmadı. Yeni bir ilişkiye başladıkları konuşulan ikili şimdilik birbirini takip etmiyor.

ESKİ EŞİ İLE FOTOĞRAFLARINI SİLMEDİ
Öte yandan Mehtap Algül ile Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi Melis İşiten’in benzerliği ise herkesi şaşkına çevirdi. Eski eşiyle sık sık görüşen Kaygılaroğlu, evlilikleri boyunca birlikte çektirdikleri fotoğrafları da Instagram hesabından silmedi.

Bir yanıt yazın