Magazin

İddialı diziden izleyicisine kötü haber: Final yapacak!

İddialı diziden kötü haber geldi. Dizinin izleyicisini üzecek bir final kararı alındı. Dizinin final yapacağı tarih de belli oldu. Öte yandan dizinin reytinglerde istenilen başarıyı elde edemediği için final kararı aldığı öğrenildi.

FİNAL YAPACAK

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına geçen Bir Sevdadır dizisinden izleyicisini üzecek final kararı geldi. Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı Bir Sevdadır dizisi final yapacak. Dizi reytinglerde istediğini alamayınca final kararı verildi.

“Bir Sevdadır” dizisi TRT’nin 2024’ün başında izleyicisiyle buluşturduğu iddialı projelerinden biriydi. Mehmet Bozdağ, Özlem Aybek, Zümrüt Karaduman, Emre Saraçoğlu’nun yazdığı dizinin yakın zamanda yönetmeni değişmiş, Osman Taşçı reji koltuğuna oturmuştu.

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, çarşamba akşamları yayınlanan dizinin ekran macerası sona erecek. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı ve reytinglerde beklentiyi karşılamayan dizi 13. Bölümde final yapacak. 17 Nisan’da 11. bölümü yayınlanan dizinin 1 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana veda etmesi planlanıyor.