Magazin

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım’dan Nihat Hatipoğlu’na tepki!

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, Nihat Hatipoğlu’na sitem etti. Salkım, Nihat Hatipoğlu’nun müzik aletlerinin kullanımının artmasını kıyamet alameti olarak değerlendirmesine sosyal medyadan yanıt verdi.

Salkım, “Dün Nihat Hatipoğlu’nun programında, müzik aletleri, bizim mesleğimizle alakalı şarkıcılıkla alakalı ileri geri birtakım konuşmalar geçmiş. İlahi okumak da bir müziktir, müzik türüdür. O da mı günah o zaman? Yani onda da sesinizle çıkartıyorsunuz.” diye konuştu.

IŞIN KARACA DA TEPKİ GÖSTERDİ

Işın Karaca da, Nihat Hatipoğlu’nun sözlerine tepki gösterdi. Hatipoğlu’nun yayınında geçen ”Çalgılar, enstrüman çeşitlerinin çoğalması kıyamet alametidir.” sözüne isyan eden Karaca, sosyal medya hesabından paylaştığı ” Yani kısacası müzik yapmak günah öyle mi hocam? Sonra ben konuşunca tüh kaka öyle mi?” sözleriyle isyan etti.

FREKANS FARKLILIĞIMIZ VAR

Başarılı şarkıcının bu paylaşımı üzerine kendisini destekleyenler olurken tepki gösterenler de oldu. Karaca, paylaştığı hikaye ile kendisini eleştirenlere, ” Burası benim sayfam, düşünce özgürlüğüm var. Abartmıyorum 3000’e yakın sahte hesaptan hakaret içerikli mesajlar aldım bugün. Hırsızlık, tecavüz, çocuk istismarı, hayvanlara cinsel işkence alamet belirtisi değil de çoğalan enstrümanlar kıyamet belirticisi ise biz sizinle hiç görüşmeyelim. Frekans farklılığımız var.” diyerek cevap verdi.