Magazin

Şok üstüne şok: Herkes pozitif! Önce Hazal Kaya, sonra Selin Şekerci…

Ekranların sevilen yüzlerinden olan Selin Şekerci ve Hazal Kaya dün akşam itibari ile şok üzerine şok yaşadı. Ünlü oyuncular, koronavirüs şüphesi taşıdıkları için kendi evlerinde karantinaya girdi. Teste veren Hazal Kaya uzun bir bekleyişin ardından negatif olduğunu açıkladı. Ancak gerçek bir gün sonra ortaya çıktı. Selin Şekerci ise Hazal Kaya’nın pozitif olup olmaması ile ilgili yaptığı net yorumlardan sonra öğrendiği bu haber karşısında ne yapacağını bilemedi.

Önce Negatif Çıktı!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya yaklaşık olarak bir buçuk yıl önce Covid-19 virüsüne yakalanmıştı. Virüse yakalandığı dönem herhangi bir zorluk ile karşılaşmadığını belirten ünlü oyuncu, karantina süresini tamamladıktan sonra hayatına kaldığı yerden devam etmişti.

Tam bir buçuk yıl sonra tekrar koronavirüse yakalandığından şüphelenen Hazal Kaya ve ailesi, durumu açıklığa kavuşturmak için Covid-19 testi yaptırdı. Test sonucu gelene kadar evin farklı odalarında, kendilerini karantinaya alan aile bireyleri, test sonuçlarının negatif olarak açıklanması ile birlikte rahat bir nefes aldı.

Bir Test Daha Yaptırdı ve Gerçekler Ortaya Çıktı!

Test sonucu negatif çıkmasına rağmen, yapılan testlerde yanlışlık olabileceğine inanan oyuncu Hazal Kaya ve aile bireyleri tekrar virüs testi yaptırdı. Testlerin sonuçları gelene kadar herhangi bir yorumda bulunmayan ünlü oyuncu ve ailesi, test sonuçları açıklandıktan sonra şoka uğradı. Sosyal medya hesabı aracılığı ile durumu takipçileri ile paylaşan Hazal Kaya, koronavirüs testlerinin defalarca negatif olarak açıklanmış olmasına rağmen, son test ile birlikte oğlu Fikret Ali hariç diğer aile üyelerinin pozitife dönmüş olduklarını belirtti.

Selin Şekerci Şok Oldu!

Temaslı olduğu için kendisini evinde karantinaya alan ünlü oyuncu Selin Şekerci, yakın arkadaşı Hazal Kaya ile ilgili yaptığı açıklamaları, sosyal medya hesabından paylaştı. Arkadaşının sağlık konularında çok takıntılı olduğunu ve 7-8 kere virüs testi verdiğini, hepsinin de negatif çıktığını belirten ünlü oyuncu, Hazal Kaya için endişelenecek bir durum olmadığını belirtti. Şekerci’nin bu açıklamasından çok kısa bir süre sonra arkadaşı Hazal Kaya’nın test sonucun pozitife dönmüş olması, ünlü oyuncuyu şaşkına uğrattı!