Magazin

Sevilen oyuncu kansere yenik düştü!

Sevilen oyuncu kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Hande Ataizi ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer aldığı Melekler Adası isimli dizi 2004-2005 yıllarında izleyicilerle buluşmuştu...

Melekler Adası isimli dizi ile izleyiciyle buluşan Nurgül Uluç, 49 yaşında kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Hande Ataizi ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer aldığı Melekler Adası dizisi toplam 76 bölüm yayınlandı. Dizide rol alan isimlerden birisi de Nurgül Uluç olmuştu…

Ses sanatçısı Onur Akay, kendi internet sitesinde Nurgül Uluç’un vefatını duyuran kişi oldu.

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Nurgül Uluç, 6 Mart 1971 tarihinde dünyaya gelmişti. Cenaze, toprağa verilmek üzere Nurgül Uluç’un memleketi Elazığ’a gönderildi.

Onikinci Gece adlı tiyatro oyununda Olivia karakteri ile sevilen oyuncu, Melekler Adası dizisinin yanı sıra Korkuyorum Anne isimli filmde de rol almıştı.

Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü’nden mezunu olan Nurgül Uluç, 2005 yılında düzenlenen Garanti Mini Bank 2. Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali‘nde bir ilki gerçekleştirmişti. Oyuncu, 3-5 ile 6-9 yaş çocuk gruplarına yapılan film gösterimleri sırasında, Masalcı Abla kimliği ile filmlerin anlatımlarını üstlenmişti ve bir çocuk annesiydi.