Magazin

Reynmen'in yeni şarkısı "Ela" çıktımı? Reynmen küfür etti!

Ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ya da gerçek adıyla Yusuf Aktaş’ın 3 milyon 398 bin abonesi var, 25 Ocak’ta “Derdim Olsun” adlı bir şarkı paylaşan Reynmen sadece bir hafta içinde 30 milyon görüntülenmeyi geçmişti. Şimdi ise yeni şarkısı çıktı mı merak konusu.. Peki yeni şarkısı “Ela” ne zman çıkacak?

DERDİM OLSUN NASIL ÇIKTI?

Derdim Olsun şarkısı içinde Arabesk vokaller barındıran şarkı, yaylılarla çok rahat buram buram 90’lar arabeskliğine evrilebilirmiş. Ama öyle olmamış. Sonuçta 2019’dayız artık. Ve en ağır arabeskçi ağabeyler dahi müzikalitelerini “elektronikleştirme”, “poplaştırma”peşinde.Reynmen’in şarkısında da arabeskin üzerine bir tutam rap serpiştirilmiş, altyapı olarak da bol bol elektronik öğelerden faydalanılmış. Son dönemde bu “sound’u o kadar çok duyuyoruz ki, bu kadar çok tıklanması şaşırtıcı gelmiyor.

YENİ ŞARKISI ELA İNTERNETE SIZDIRILDI…

Reynmen her fırsatta şarkısının çıkmasına az kaldığını belitiyordu. Fakat şarkısı Ela internete sızdırılınca Reynmen instagram hikayelerinde dayanamadı ve küfür ederek isyan etti. 

HERKESTEN ÖZÜR DİLEDİ…

Sosyal medya fenomeni Reynmen yaptığı paylaşımlar için ” Herkesden özür dilerim bunları duyduğunuz için” dedi. Çok sinir bozucu bir olay diye konuştu…

Bir yanıt yazın