EğitimEkonomi

ÖSYM sınav ödemesi duyurusu: Yatırılan paranın yarısı geri ödenecek!

Türkiye’de düzenlenen sınavlara katılmak isteyen milyonlarca kişi ÖSYM sınav ödemesi yapıyor. Bu kapsamda önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, 18-26 Temmuz tarihleri arasında yapılacak ödemelerde paranın yarısı geri ödenecek.

İş Bankası müşterileri için duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda, 18-26 Temmuz tarihleri arasında ödenecek ÖSYM sınav ücretlerinin yarısının geri ödeneceği bildirildi. Konu ile ilgili açıklamada, “18-26 Temmuz tarihleri arasında Maximum kartınızla İşCep’ten veya osym.gov.tr’den yapacağınız sınav başvuru ücretinin %50‘si geri ödenecektir.” İfadeleri kullanıldı.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya dahil kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Privia, Maximiles Black, MercedesCard, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı),

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Yalnızca İşCep ve ÖSYM resmi sitesinden kredi kartı ile yapılan ödemelerde geçerli olacak, diğer kanallardan yapılan ödemeler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Şirket kredi kartları, Bankamatik Kartları, Aidatsız Kartlar, Ön Ödemeli Kartlar, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, MaxiPara Kartlar ile yapılan ödemeler kampanya kapsamı dışındadır. İptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir.

Kampanya Koşulları:

Bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilir ve en fazla 350 TL indirim kazanabilir.

Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda indirim ek karta yansıtılacaktır. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı indirim kazanamayacaktır.

Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.

İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Kampanya kapsamında kazanılacak % 50 indirim, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile birlikte kartınıza yansıtılacaktır.

Alışverişinizi kısmen ya da tamamen iade etmeniz halinde iade edilen harcamadan kazandığınız indiriminiz iptal edilecektir.

İndirim tutarı yansıdığında ve aylık azami indirim toplamına ulaşıldığında müşterilerimize SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.