GündemMagazin

Orhan Gencebay Şok Çıkışının Ardından Özür Diledi

Müzik dünyasının duayeni Orhan Gencebay şok sözlerinin ardından özür diledi. Son dönemlerde ünlü kadın şarkıcıların sahne kıyafetleri gündemden düşmüyor. Müzik dünyasının en başarılı kadın sanatçılarından Gülşen’in sahnede giydiği kıyafetler sanat camiasında da konuşulmaya devam ediyor. Arabesk müziğin duayenlerinden Orhan Gencebay, geçtiğimiz gün kadın pop sanatçıları için yaptığı “edep” vurgusuyla gündeme gelmiş oldukça da konuşulmuştu.

Orhan Gencebay’dan ‘Edep’ Çıkışı

Arabesk müziğin efsane isimlerinden Orhan Gencebay “edep” vurgusunun şarkıcı Gülşen’e yönelik olmadığını belirterek özür diledi. Son dönemlerde kadın pop sanatçılarının sahne kıyafetleri gündeme bomba gibi düşüyor. Güzel şarkıcı Gülşen her sahne kıyafeti ile gündemde yer alıyor. Kadın pop şarkıcılarının sahne kıyafetleri sanat camiasında tartışma konusu yaratmışken Arabesk müziğin duayeni Orhan Gencebay da tartışmaya dahil oldu. “Edep” çıkışı ile magazin gündemini sallayan Gencebay’a Gülşen’den yanıt gecikmedi. Güzel şarkıcı Gülşen, “edep” vurgusunun ardından ” Namus şarkısında bulunan “Namuslu görünmek kimlere kalmış!” cümlesi ile tartışmaları noktalamıştı.

Orhan Gencebay Özür Diledi

O çıkışın ardından bugün yaptığı açıklama ile özür dileyen Orhan Gencebay, “Hayatımda kimseye ne kötü bir söz söyledim ne de dedikodu yaptım. Ülkemizde herkes özgürdür. Ben ‘Gülşen Hanım yanlış bir şey yaptı’ demedim, demem de! Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Gülşen benim evladımdır. Bu söz, ağır bir sözdür bana. Fakat yine de belli bir ölçüde hoş görebilirim. Böyle bir sözle muhatap olmayı kesinlikle istemezdim” ifadelerini kullandı.