Magazin

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir geri sayıma başladı! Düğün öncesi bekarlığa veda partisinde her yer Demet’in maskeleri ile donatıldı!

Sahnelerin sevilen isimlerinden şarkıcı Oğuzhan Koç ve son dönemlerde yıldızı daha da parlayan ünlü oyuncu Demet Özdemir, 2021 yılının başında başladıkları ilişkilerini farklı bir boyuta taşımak için geri sayıma başladı.

2021 yılının sonunda ayrılık kararı alan fakat birbirlerine olan sevgileri ağır bastığı için yaklaşık bir buçuk ay sonra tekrar bir araya gelen Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti, barışma haberleri ile hem yakınlarını hem de hayranlarını sevindirmişti. Ayrılık sonrasında radikal kararlar alan Oğuzhan Koç, barışmanın hemen ardından 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Demet Özdemir’e evlenme teklif ederek bir daha böyle bir ayrılık sürecinden geçmek istemediğini açıkça gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda nişanlanan Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti, her fırsatta düğünün bu yaz olacağını ancak yoğunluklarından ötürü hiçbir şeye yetişemediklerini belirtti. Sonunda beklenen gün geldi çattı. Hafta sonu büyük bir organizasyon ile hayatlarını birleştirecek olan ünlü çift, hazırlıkları tamamladı.

Hafta sonu büyük bir otelde düğün organizasyonu düzenleyerek nikah masasına oturacak olan Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti son hazırlıklar için titizlenirken dün Oğuzhan Koç’a bekarlığa veda partisi düzenlendi. Partiden gelen eğlenceli kareler sosyal medya kullanıcılarını güldürdü.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ DÜZENLEDİ!

Zeynep Bastık’ın eski eşi menajer Tolga Akış, yakın arkadaşı Oğuzhan Koç için bir bekarlığa veda partisi düzenledi. Henüz gece başlamadan ortamın fotoğrafını çeken Akış, fotoğrafa “fırtına öncesi sessizlik” notunu düştü.

EĞLENCELİ KARELER!

Demet Özdemir’in bir fotoğrafını maskeye dönüştüren Oğuzhan Koç’un arkadaşları, gece sonunda maskeleri takarak kameralara poz verdi. Oğuzhan Koç’u ortalarına alan arkadaşları, eğlenceli karelerin ortaya çıkmasını sağladı.

“ÇOK YAKIŞIYORUZ AŞKIM!”

Tolga Akış tarafından paylaşılan maskeli fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Demet Özdemir “çok yakışıyoruz aşkım” notunu düştü.