Kültür SanatMagazin

Netflix’ten Aşk 101 açıklaması.. Yeni sezon için tarih belli oldu mu?

Netflix’in fenomen dizileri arasında yer alan Aşk 101 ilk sezonunu ile izleyiciden tam not almayı başardı. İlk sezonu ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı sık sık araştırılan başlıklar arasında yer aldı.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamada izleyici ile buluşmaya az kaldığını vurgulayan dizi ekibi, “Aşk 101 2. sezonu Netflix konseyi tarafından onaylanmış olup, Netflix Platformunda siz sevgili izleyicilerimizle buluşmak için gün sayıyoruz, çok yakında Netflix’teyiz” ifadelerine yer verilmişti.

Büyük bir heyecanla beklenen dizinin ikinci sezonunu ilişkin açıklama önceki gün Netflix’ten geldi. Resmi sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Aşk 101’in yeni sezonu 30 Eylül 2021 Perşembe tarihinde izleyici ile buluşacak.

Dizinin konusu

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101,okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor. Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmek üzere işe koyulduklarında ise asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar. Çıktıkları bu yolculukta birbirleri hakkında bildiklerinden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu, beraberken ne kadar güçlü olduklarını ve sevginin zorla var edilemeyeceğini fark ederler. Pınar Deniz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı ve Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Aşk 101’in yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer oturuyor.

Kadrosu

Kaan Urgancıoğlu – Kemal

Pınar Deniz – Burcu

Kubilay Aka – Kerem

Alina Boz – Eda

Mert Yazıcıoğlu – Sinan

Selahattin Paşalı – Osman

İpek Filiz Yazıcı – Bade İşçil – Işık