Magazin

Netflix’in sevilen dizisi Aşk 101’in 2. sezon tarihi belli oldu!

Dijital içerik platformu Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisi hayranlarına güzel haber geldi. Dizinin merakla beklenen 2. sezon tarihi belli oldu. Sevilen oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Aşk 101, eylül ayında izleyiciyle buluşacak.

Netflix’te yayınlandığında büyük bir ilgiyle izlenen Aşk 101 dizisinin 2. sezon tarihi netleşti. Oyuncu kadrosunda Pınar Deniz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı, Kaan Urgancıoğlu, Müfit Kayacan, Bade İşçil, Tuba Ünsal gibi isimlerin yer aldığı dizi 30 Eylül’de 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak.

Dizi, 30 Eylül’de izleyicilerin karşısına çıkacak.

AŞK 101 DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101,okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor. Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmek üzere işe koyulduklarında ise asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar.

Çıktıkları bu yolculukta birbirleri hakkında bildiklerinden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu, beraberken ne kadar güçlü olduklarını ve sevginin zorla var edilemeyeceğini fark ederler. Pınar Deniz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı ve Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Aşk 101’in yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer oturuyor.

AŞK 101 OYUNCULARI KİMLER?

Kaan Urgancıoğlu – Kemal

Pınar Deniz – Burcu

Kubilay Aka – Kerem

Alina Boz – Eda

Mert Yazıcıoğlu – Sinan

Selahattin Paşalı – Osman

İpek Filiz Yazıcı – Bade İşçil – Işık