Magazin

Muğla Milas’ta feci kaza: Ünlü müzisyen hayatını kaybetti!

Muğla’nın Milas ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Müzisyen Hakan Yelbiz’in kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Feci kaza sonucunda Hakan Yelbiz hayatını kaybetti, beraberindeki Sabine Ayper Yelbiz ise yaralandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Feci kaza, Muğla’nın Milas ilçesinde meydana geldi. Müzisyen Hakan Yelbiz’in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Metrelerce savrulan otomobil dere yatağında ağaca çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Araçta sıkışan Yelbiz ve yolcu konumundaki Sabine Ayper Yelbiz itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde müzisyen Yelbiz’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı Sabine Ayper Yelbiz ise müdahalenin ardından Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN PAYLAŞIM

Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, “Sevdiklerimizin kıymetini yaşarken bilelim. Son vedanın ne zaman olacağını hiçbirimiz bilemiyoruz. Çok üzgünüm Hakan Yelbiz” notuyla paylaşım yaptı.

Oyuncu Zafer Algöz ise paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Hakan Elbiz bir trafik kazasıyla uçtu gitti dünyamızdan, yetenekli kardeşim mekanın cennet olsun. Çok üzdün hepimizi”

Oyuncu Celil Nalçakan da “Ah Hakan Yelbiz usta, Ah kardeşim biz rengarenk ve tertemiz kalbinden sebep kelebek diyorduk sana. Nereden bilelim ömrünün kelebeğe özeneceğini, paramparça oldum. Mekanın cennet olsun kardeşim. Allah önce Ayper’imize sonra da bize sabır versin” dedi.