Magazin

Merak ile beklenen Behzat Ç’nin yeni kadrosu belli olmaya başladı! Efsane dizinin kemik kadrosuna dahil olacak olan 3 isim açıklandı!

Star TV ekranlarında başlamış olduğu yayın hayatına uzun bir süre boyunca devam eden Behzat Ç. dizisi, kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Oyuncuların üstün performansları, güncel hayata dair işlenen gerçek konular ve daha pek çok faktör çerçevesinde efsane olmayı başarmış olan Behzat Ç. yıllar önce final yapmış ve sonrasında yeni senaryosu ile Blu TV’de tekrar yayınlanmaya başlamıştı.

Behzat Ç. kadrosunda yer alan oyuncular diziden sonra çok çeşitli yapımlarda rol almış olsalar da Behzat Ç.’de canlandırdıkları karakterlerin yerini doldurmayı başaramadılar. Dizinin tutkunları her dönemde yeni bölümlerin çekilmesi için oyunculara baskı yapmış olsalar da geçtiğimiz aylarda diziye ilişkin açıklamalarda bulunan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. defterinin kendisi için kapandığını belirtmişti. Bu açıklaması ile dizinin fanatiklerini oldukça üzen Erdal Beşikçioğlu, yapılan baskılara dayanamadı ve dizinin yeni bölümleri için senaristler ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda Behzat Ç.’nin yeni bölümleri için çalışmaların başladığını müjdeleyerek hayranlarını sevince boğan Erdal Beşikçioğlu, kadronun aynı kalacağını ancak ekibe yeni isimlerin dahil olabileceğini belirtmişti. Beşikçioğlu’nun yeni oyuncu açıklaması, nihayet bir sonuca vardı. Dizinin yeni bölümleri için 3 yeni oyuncu ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Behzat Ç. Kadrosuna Yeni Oyuncular Dahil Oldu!

Tekrar bölümleri ile dahi reyting rekorları kırmayı başaran Behzat Ç. dizisi, yeni bölümleri için çalışmalara başladı. Kemik kadronun varlığını koruyacağı yeni bölümler için 3 isim ile daha anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Dizinin kadrosuna dahil olacak olan yeni isimler Gökçe Eyüboğlu, Burak Dakak ve Esra Ronabar olarak açıklandı.

Hasret Yakın Zamanda Bitecek!

Behzat Ç.’nin yeni bölümleri merak ile beklenirken, dizinin yeni sezona yetiştirileceği tahmin ediliyor.

Blu TV’de Yayınlanacak!

Behzat Ç.’nin yeni bölümleri, Blu TV’de yayınlanacak.