Magazin

Mehmet Dinçerler ile boşanma sürecinde olan Hadise ile ilgili şok iddia: Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile…

Geçtiğimiz günlerde 4 aylık eşi Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açan Hadise, şoke eden bir iddia ile gündeme geldi. Söylemezsem Olmaz isimli programın yorumcularından Arto, Hadise’nin yeni flörtünü açıkladı.

BOŞANMA DAVASI AÇTI!

Nisan ayında sessiz sedasız bir şekilde Çırağan Sarayı’nda düzenlenen nikah töreni ile dünya evine giren Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti, bir süredir magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Kaan Yıldırım ile olan ilişkisini bitirdikten hemen sonra Mehmet Dinçerler ile ilişkiye başlayan kısa zaman sonra da evlilik kararı alan ünlü şarkıcı Hadise, ilişkisinin başlarında mutluluk pozları verse de geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığını açıklayarak hayranlarını ve magazin basınını şaşkına çevirdi.

3 milyon TL’lik yüzüğü ile verdiği ilk pozda hayranlarını mutlu eden ancak bir süredir konserlerinde yalnız görüntülenen ve eşi Mehmet Dinçerler’i de özel günlerinde yalnız bırakan Hadise, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. Boşanma iddialarının doğru olduğunu ifade eden Hadise, anlaşarak boşanamadıkları için boşanma davasını açan tarafın kendisi olduğunu belirtti.

ŞOK İDDİA!

Henüz boşanma kararını yeni açıklayan Hadise son günlerde magazin basını tarafından en çok konuşulan isimlerden birisi olmaya devam ederken ünlü şarkıcı hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının yorumcularından birisi olan Arto, Hadise’nin Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile görüştüğünü öne sürdü.

DAHA ÖNCE DE BERABER ANILMIŞLARDI!

Arto’nun Hadise ve Reza Zarrab ile ilgili ortaya atmış olduğu iddia magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken Hadise’nin daha önce de Reza Zarrab ile anıldığı hatırlatıldı. Hadise, Mehmet Dinçerler ile ilişkiye başlamadan hemen önce Reza Zarrab ile anılmış ancak ne ünlü şarkıcı ne de Reza Zarrab konuya ilişkin bir açıklama yapmamıştı.