Magazin

MasterChef Türkiye’de ikinci takım oyunu: 31 Ağustos 2022 takım oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Tv8 kanalının fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. İkinci takım oyununun oynandığı yeni bölüm, heyecanlı ve çekişmeli anlara şahitlik etti.

HAFTANIN İKİNCİ TAKIM OYUNU OYNANDI!

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Haftanın ikinci takım oyununun oynandığı yeni bölümde takımlar arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. İlk takım oyununu 7- 0 skor ile kaybeden mavi takım ikinci oyunu kazanmak için tüm gücünü ortaya koyarken, ilk oyunu ezici üstünlük ile kazanan kırmızı takım başarısını devam ettirebilmek adına arı gibi çalıştı.

Fenomen yarışma programının dün yayınlanan yeni bölümünde takımlardan 7 yemekten oluşan bir menü hazırlamaları istendi. Yemekler ise Hint mutfağından seçildi. 1 saatlik sürenin sonunda takım kaptanları Kıvanç ve Metin, hazırlanan yemekleri jüri üyelerinin beğenilerine sundu.

KAZANAN BELLİ OLDU!

Jüri üyeleri önlerinde bulunan toplamda 14 tabağı hiç vakit kaybetmeden tek tek tattı. Tadım sonrasında kısa bir değerlendirme yapmak üzere yarışmacılardan uzaklaşan jüri üyeleri, kararlarını vermek üzere masaya geri geldiler.

7 yemeğin karşılıklı olarak değerlendirildiği yeni bölümde, bir önceki gün 7- 0’lık skor ile neye uğradıklarını şaşıran mavi takım ile üstün başarı elde eden kırmızı takım heyecanlı anlar yaşadı. Gecenin sonunda takım oyununu 4-3’lük skorla kazanan takım mavi takım oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Takım oyununu kaybederek dokunulmazlık oyununa çıkan kırmızı takım yarışmacıları, şeflerin istedikleri tabağı çıkarabilmek için tüm yeteneklerini sergiledi. Dokunulmazlık yarışmasını kazanan isim kaptan Kıvanç oldu. Kıvanç ilk eleme adayını Fatma Nur olarak belirlerken yapılan eleme oylaması sonucunda ismi en çok çıkan yarışmacı Ayaz oldu.