Magazin

MasterChef Türkiye’de eleme heyecanı? 25 Eylül 2022 MasterChef’e veda eden isim kim oldu?

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’de heyecan dolu dakikalar yaşandı. Haftanın eleme oyununun oynandığı yeni bölümde, iki etaplı yarışmanın sonunda yarışmaya veda eden isim belli oldu. Gecenin sonunda ismi duyurulan kişi, şaşkınlık yarattı.

ELEME OYUNU OYNANDI!

Bir hafta boyunca oynanan takım oyunları sonucunda kaybettikleri oyunlar sebebi ile isimleri potaya yazılan Atike, Çağatay, Burak R., Görkem, Vural ve Fatma Nur, fenomen yarışma programının dün akşam yayınlanan bölümünde eleme oyununa çıktılar. İki etaptan oluşan eleme oyununun ilk etabında sona kalmadan balkona çıkmak isteyen yarışmacılar, jüri üyelerinin verdikleri yemeği en iyi şekilde yapabilmek adına tüm yeteneklerini ortaya koydular. Elenmeme savaşı veren yarışmacıların tezgahları başlarında sergiledikleri performanslar hem stüdyoda bulunanları hem de ekranları karşısında oturan seyircileri oldukça heyecanlandırdı.

İKİNCİ OYUNDA ECEL TERİ DÖKTÜLER!

Eleme oyununun ilk etabında şeflerin istediği tabağı en iyi şekilde hazırlayarak birinci etabı başarılı bir şekilde tamamlayan isimler Çağatay, Burak ve Atike oldu. Oyununun ikinci etabına kalan Fatma Nur, Vural ve Görkem, şef tabağını kusursuz bir şekilde hazırlayabilmek adına ecel terleri döktü.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

İki etaplı eleme oyunu, MasterChef Türkiye izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Bu hafta yedek kadrodan gelecek olan son isim ile birlikte resmen yeniden başlayacak olan yarışma programında, nefesler tutuldu.

Şef tabağını en iyi şekilde hazırlayıp balkona, diğer yarışmacıların yanlarına çıkan ilk isim Fatma Nur oldu. Görkem ve Vural arasında değerlendirmelerde bulunan jüri üyeleri, bu hafta yarışmaya veda etmiş olan ismin, Vural olduğunu açıkladı. Vural’ın vedası hem arkadaşlarını hem de izleyicileri şaşkına çevirdi.