Magazin

MasterChef Türkiye’de dış oyunun kazananı kim oldu? 15 Eylül 2022 dokunulmazlığı kim aldı, eleme potasına kimler girdi?

Son dönemlerin en sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dış oyununun oynandığı yeni bölümde heyecanlı anlar yaşanırken gecenin sonunda haftanın 5’inci ve 6’ıncı eleme adayları da belli oldu.

DIŞ OYUN İÇİN MÜCADELE ETTİLER!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışmasında, yine heyecanlı dakikalar yaşandı. Haftanın dış oyunu için Balıkesir’e giden takım yarışmacıları ve jüri üyeleri, şehrin yöresel lezzetlerini tanıttı.

Haftanın ilk iki oyununu kazanan mavi takım yarışmacıları galibiyetlerini son oyun ile taçlandırmak isterken şimdiye kadar 4 eleme adayı çıkaran kırmızı takım oyuncuları hiç değilse son takım oyununu kazanabilmek için ellerinden geleni yaptı.

KAZANAN YİNE DEĞİŞMEDİ!

Yeni bölümde Balıkesir’in yöresel lezzetlerini en iyi şekilde yaparak misafirlere tattıran mavi ve kırmızı takım oyuncuları, sürenin sonunda misafirler tarafından kapalı zarfta oylandı. Oylamanın sonucu için stüdyoya gelen yarışmacılar ve jüri üyeleri, ekranları başlarında olan izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

Yapılan oylamanın sonucunu zarfları tek tek açarak açıklayan Danilo Zanna, gecenin sonunda kazanan takımın yine mavi takım olduğunu açıkladı. Mavi takım 23’ 12’lik skorla haftanın son takım oyununu da kazanarak eleme potasına hiçbir yarışmacının ismini yazdırmadı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Son takım oyununu da kaybederek eleme potasına girecek olan 5’inci ve 6’ıncı yarışmacıyı belirlemek üzere önce dokunulmazlık oyununa sonrasında ise açık oylamaya çıkan kırmızı takım oyuncuları, oldukça gergin anlar yaşadı. Çikolata ile en yaratıcı tabağı hazırlayarak dokunulmazlığı alan Ayaz, eleme potasına Kıvanç’ı gönderdi. Açık oylamada ismi en çok çıkan ise Melih oldu.