Magazin

MasterChef Türkiye 2022, aşk ile başladı! Yarışmaya yedeklerden giren o iki isim, aşklarını jüri üyelerine itiraf etti!

2011 yılında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan sonrasında ise büyük bir heyecan ile başlanılan sezonu  düşük reytingler sebebi ile bir yılın sonunda noktalamak durumunda kalan MasterChef Türkiye, belirli bir izleyici kitlesi tarafından oldukça sevilmişti. Programın erken final yapması o kitleyi oldukça üzerken, yarışmanın bir daha ekranlara gelip gelmeyeceği uzun yıllar boyunca merak edildi.

MasterChef Türkiye yarışmasının yayınlandığı bir sezonda programın tutkunları haline gelen izleyicilere, 2018 yılında müjdeli bir haber verilerek programın tekrar çekilmeye başlanmasına karar verildiği duyuruldu. Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte gündeme gelen bu haber, sektörde de yeni bir hareketliliğini oluşmasını sağladı.

2018 yılında yeni kanalı Tv8’ transfer olan ve ilk sezonun aksine Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile anlaşmaya varan MasterChef Türkiye yarışması, bu sene 5’inci sezonu ile izleyicinin karşısına çıktı. Tam 5 sezondur reyting rekorlarını devamlı olarak tazelemeyi başaran fenomen yarışma programı, 1 Temmuz tarihinden dün akşama kadar yarışmacı kadrosunun belirlenmesi amacı ile eleme etapları düzenledi.

Ana yarışmacı kadrosunun ve yedek kadroların belirlenmesinden sonra sezona tam anlamı ile başlamaya hazır olan MasterChef Türkiye yarışması, henüz kaptanlık oyunları başlamadan aşk haberleri ile gündeme geldi. Ünlü bir sosyal medya fenomeni, iki yarışmacı arasında aşk başladığını iddia etti.

SOSYAL MEDYA FENOMENİNDEN BÜYÜK İDDİA!

Sosyal medya fenomenlerinden Ata Benli, geçtiğimiz günlerde hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Benli, MasterChef Türkiye yarışmasına yedek kadrodan dahil olan iki yarışmacının aşk yaşamaya başladıklarını iddia etti.

İSİMLERİ AÇIKLADI!

Ata Benli, aşk yaşayan isimlerin Erkan Kalanyer ve Ayşegül Zengin olduklarını açıkladı.

“ŞEFLERE İTİRAF ETTİLER!”

Ata Benli’nin bir diğer iddiası ise ikilinin aşklarını şeflere itiraf ettikleri ve karşılığında da “hayırlı olsun” tepkisini aldıkları yönünde oldu.