Ege HaberleriGündemMuğla HaberleriYerel Haberler

Marmaris’te Acı Son! Zabıtalara Kızıp Kendini Ateşe Veren Adam Hayatını Kaybetti

Muğla, Marmaris’te feci olay! Seyyar kömür satışı yaptığı bilinen adam zabıtalara kızarak kendini ateşe veren bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Beldibi Mahallesi, Emekcikli Sokak’taki boş arazide meydana geldi. İddialara seyyar kömürcülük yapan S.E. alınan bilgilere göre belediyeye ait arazide muhafaza ettiği kömürlerin kaldırılmasını isteyen zabıta ekipleriyle tartıştı. Zabıta ekiplerinin kendin, uyarmasına kızan S.E. üzerine benzin dökerek kendini ateşe verdi. Alevler içinde kalan adam can havli ile koşmaya başladı.

S.E. Yapılan Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

O sırada yanında bulunan bir kişi yanan adamın üzerine su döktü. Ardından battaniye ile alevlerin sönmesine yardımcı olan kişi olayı sağlık ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine kıs sürrede olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan S.E. ambulansla Marmaris İlçe Devlet Hastanesi’ne götürülerek burada tedavi altına alındı. Ardından Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan bir başka özel hastaneye sevk edilen S.E.’nin vücudunda 2’nci ve 3’üncü derecede yanıklar oluştuğu öğrenildi. Tedavi altına alınan iki çocuk babası S.E. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaya tanık olan 2 kişi ve zabıta ekiplerinin ifadesi alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.