Magazin

Magazin basını affetmedi! Fotoğraftaki o iki detay Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkını ifşa etti!

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Kaan Yıldırım, son dönemlerde meslek hayatından çok özel hayatı ile gündeme gelmeyi sürdürüyor. Genel olarak kameralardan uzak bir yaşam sürmeyi ve yalnızca kariyeri ile gündeme gelmeyi tercih eden Yıldırım, son zamanlarda bu isteğini hayata geçiremiyor.

Ünlü isimler ile yaşadığı aşk ilişkileri ile magazin gündemini sık sık meşgul eden yakışıklı oyuncu, Hadise ile evliliğe doğru giden ilişkisini bitirmesinin ardından birçok ünlü güzel ile anıldı. Son olarak ünü Türkiye sınırlarını aşan oyuncu Hande Yener ile görüntülenen Yıldırım’ın, bu kez de son zamanlardaki hızlı çıkışı ile milyonlarca takipçiye ulaşmayı başaran Pınar Deniz ile aşk yaşadığı ifşa oldu.

Hande Erçel ile Neler Oldu?

Geçtiğimiz aylarda Kerem Bursin ile ilişkisini noktalayan Hande Erçel, kısa süre sonra Londra’da Kaan Yıldırım ile görüntülenmişti. Ardından Yıldırım ile tatil yapan Erçel, magazin muhabirlerinin sorularını hep geri çevirmişti. Sonunda geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin ilk ve son kez açıklama yapacağını belirten Erçel, “Kaan hep arkadaşımdı, hep de öyle kalacak” diyerek kafaları karıştırdı.

Birlikte Tatil Yapıyorlar!

Son zamanların en iyi çıkış yakalayan kadın oyuncularından olan Pınar Deniz, adından partneri Kaan Urgancıoğlu ile anılmasından sonra bu iddiaları yalanlamış ve Urgancıoğlu ile arkadaş olduklarını, enerjilerinin tuttuğunu belirtmişti. Son olarak kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı ile ilişişini sonlandıran Deniz’in, Kaan Yıldırım ile birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Gözlük ve Bileklik Ele Verdi!

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım henüz beraber görüntülenmemiş olsa da ikilinin kendi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar, ilişkilerini açığa çıkardı. Pınar Deniz’in Instagram hikayesinde görünen gözlük ve bileklik, Kaan Yıldırım’ın hikayesinde gözünde ve bileğinde belirdi.